ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

e-astro Blog RSS Feed

15 Σεπ Έπιπλο
e-astro 8 15492
Kάθε έπιπλο είναι διαφορετικό και μοναδικό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ένα έπιπλο μπορεί να σου προσφέρει άνεση, να χρησιμοποιείται τακτικά  και να είναι μια ευχάριστη συντροφιά στον χώρο σου. Έχει την δική του μορφή και σχήμα. Μπορείς να το συνδυάσεις με διάφορους τρόπους, να προσθέσεις ή να αφαιρέσει..
15 Σεπ Διακόσμηση
e-astro 2 11481
Η διακόσμηση ενός χώρου είναι ένα περιβάλλον σχεδιασμένο από τον εκάστοτε καλλιτέχνη της. Ένας φοιτητής, ένας οικογενειάρχης, ένας ευκατάστατος άνθρωπος θα επιλέξει να φτιάξει τον δικό του ξεχωριστό χώρο. Τι καθορίζει όμως, την διακόσμηση ως σωστά δομημένη;  Αυτό το άρθρο θα σας δώσει μια ιδέα για ν..
15 Σεπ Σπίτι
e-astro 2 8586
Το σπίτι. Το μέρος που περνάμε την ζωή μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μαθαίνουμε τον χώρο του, τον διαμορφώνουμε και τον μοιραζόμαστε με την οικογένεια, τους φίλους, τους συγγενείς, ακόμα και με τα κατοικίδια μας. Ζούμε εκεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας και το αναζητάμε όταν το έχουμε ανάγκη..
15 Σεπ Τάσεις
e-astro 0 879
Μπορεί η αρχή της νέας δεκαετίας να συνοδεύτηκε από αρκετές δυσκολίες για όλους μας, όμως η έλευση του 2021 φέρνει άλλες προσδοκίες. Με νέες ιδέες, νέους στόχους, νέες τάσεις και στροφή σε ουσιαστικές αλλαγές για τη ζωή μας. Άλλωστε, η προηγούμενη χρονιά μας έδειξε ότι ο χώρος του σπιτιού μας έχει ι..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)